Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Schakelen en regelen onder maximale belasting

Schaltbau-producten worden overal ter wereld in railvoertuigen aangetroffen en zorgen voor veiligheid en comfort onder zware spoorwegbedrijfsomstandigheden: ze schakelen, verbinden en besturen elektrische systemen en voldoen aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur. Producten van Schaltbau bedienen met succes complexe  stroomvoorzieningssystemen en voldoen aan de veiligheidseisen voor moderne deursystemen en aan de geldende UIC-normen voor spoorwegconnectoren. De bestuurderswerkplek van de machinist voldoet aan alle veiligheidsnormen voor spoorwegindustrie, en die worden ontwikkeld volgens de wensen en eisen van de klant.

Samen met hoogwaardige besturings- en seininrichtingen gaan ze het spoor op in vele soorten railvoertuigen.

Al tientallen jaren geniet Schaltbau het vertrouwen van de spoorwegindustrie als gespecialiseerde leverancier van uitrustingen die talloze toepassingen voor exploitanten en fabrikanten heeft gerealiseerd.

Bekijk hier de laatste nieuwe video's en informatie op de website van Schaltbau.

 

Industrie

 

Industrie

Oplossingen voor veiligheidsgerelateerde toepassingen

Schaltbau ontwikkelt producten voor de industrie die voldoen aan de hoge eisen van de machinerichtlijn op het gebied van veiligheid en gezondheidsbescherming.

Ze worden voornamelijk gebruikt in toepassingen waar de grootst mogelijke veiligheid van mens en machine van cruciaal belang is.

Schaltbau connectoren, magneetschakelaars en snap-actionschakelaars zijn ideaal wanneer machines, apparaten en systemen veilig moeten functioneren in een ruwe industriële omgeving, bijvoorbeeld in de automatisering en robotica, productietechniek, de automobielsector en de gezondheidszorg.

Als specialist met jarenlange ervaring in ontwikkeling en productie, vindt Schaltbau altijd de optimale klant specifieke oplossing voor de toepassingssituaties van onze klanten.

Bekijk hier de laatste nieuwe video's en informatie op de website van Schaltbau.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 163

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 163

per pagina
Van hoog naar laag sorteren