Netwerk Infrastructuur

REGOORT levert bedrijfszekere en toekomstgerichte mobiele-, glasvezel- en data-infrastructuren waarmee flexibiliteit, efficiënt beheer en integratie van allerlei functies gewaarborgd is. REGOORT is distributeur van uitsluitend de meest innovatieve productlijnen in de markt voor netwerkinfrastructuren.

Wireless Infrastructure

REGOORT levert totaaloplossingen voor mobile communicatie (GSM/UMTS/LTE/TETRA), in-building- en tunnelcommunicatie, broadcast (FM/DVB-T) en microwave – point-to-point en point-to-multipoint – verbindingen. REGOORT vertegenwoordigt exclusief in Nederland Radio Frequency Systems (RFS)

Structured Cabling Solutions

REGOORT levert netwerkinfrastructuren voor Categorie 5e, 6, 6a en 7, media converters en glasvezelbekabeling die de laatste internationale standaarden (ANSI/TIA/EIA, ISO/IEC en IEEE) voor netwerkbekabeling overtreffen. De kracht ligt in de modulaire opbouw, de toekomstvastheid en de degelijke certificering op basis waarvan meerjarige garantie wordt afgegeven. REGOORT vertegenwoordigt exclusief in Nederland Premium Line structured cabling systemen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 2534

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 2534

per pagina
Van hoog naar laag sorteren