Verwarming vaste stoffen

Patroonverwarmingselementen

Patroonverwarmingselementen hebben een ronde doorsnede met klemmen of draden die aan één uiteinde uitkomen en de belangrijkste functie ervan is het verwarmen van metalen blokken.

Toepassingen

  • Kachels voor kunststof injectie
  • Boutverwarmers
  • Metalen blokken verwarming

Materialen

Verkrijgbaar in verschillende materialen.

 

Technische data

Cartridges kunnen worden gemaakt in afmetingen van 4 mm tot 32 mm diameter en een lengte van max. 1500mm. Ze kunnen zones bevatten voor temperatuurregeling en compensatie voor een hogere of lagere verwarming in een specifiek gebied binnen de cartridge.


Toepassingen

Cartridges zijn speciale verwarmingselementen met een ronde doorsnede met klemmen of draden die aan één uiteinde uitkomen en de belangrijkste functie ervan is het verwarmen van metalen blokken. Afhankelijk van hoe ze zijn gebouwd, kunnen we twee soorten cartridges onderscheiden: hoge ladingsdichtheid en cartridge met lage dichtheid.

Verwarming van metalen blokken, bouten, plastic injectie, zakafdichting, gemarkeerde hout- en palletverpakkingsflessen, verwarmingspatronen, mallen, markering, lasbekken, containers, aluminium extrusie, stempelgereedschappen, plastic mallen, verwarmingsvloeistoffen en gassen in omloop, etc.

Neem contact met ons op voor de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.