Vloeistoffen

Dompelaars

Deze zijn gemaakt van één of meerdere buisvormige verwarmingselementen die op een montageflens of afsluitschroef zijn gemonteerd. Ze kunnen worden aangepast en ontworpen voor een breed scala aan toepassingen.

De materialen die worden gebruikt om ze te maken, kunnen heel verschillend zijn, afhankelijk van de bedrijfstemperaturen en de op te warmen vloeistoffen. De montage van meerdere verwarmingselementen op één montagefitting maakt het mogelijk om 1-fase en 3-fase bedradingen (delta- of sterverbinding) aan te passen en het meest geschikte product (thermische eigenschappen, wattage, maat) te ontwerpen tegen de laagste prijs.

TOEPASSINGEN:

Dompelaars zijn ontworpen voor het opwarmen van vloeistoffen door natuurlijke of geforceerde convectie in tanks, bain-marie of kachels in alle industrieën zoals de chemische, petrochemische, voedselverwerkende en auto-industrie. Ze worden ook gebruikt voor het opwarmen van zwembadwater, etc. Een breed scala aan standaard dompelaars zijn op voorraad of zeer snel leverbaar.

HET ADVIES : Wij adviseren u contact op te nemen met onze verkoopafdeling om te bepalen welk standaard of niet-standaard product het beste bij uw toepassing past.

Geen producten gevonden voor deze selectie.