Mastdeksels

Onze overzetdeksels, of ze nu op nieuwe systemen worden gemonteerd of als vervanging worden gebruikt, zijn roestvrij, zeer sterk (1,5 mm dik) en bieden daarom voldoende bescherming tegen mechanische belasting en tegen weers- en omgevingsinvloeden. Het resultaat is een lange levensduur en kostenbesparing, Onze mastdeksels worden montageklaar geleverd, zijn in een paar simpele stappen in elkaar te zetten en kunnen zo vaak als u wilt los- en weer gemonteerd worden. Op verzoek kunnen wij driehoekige, vierkante, halvemaan-, inbus- en andere schroeven leveren als bovenste borgschroef. Als er bij een bestelling geen speciale schroefvorm wordt gevraagd, leveren we de mastafdekking met een 8 mm vierkante schroef als bovenste borgschroef.

Voor bijzonder hoge eisen is een nieuwe mastafdekking van roestvrij staal ontwikkeld. De "vandalismeafdekking" kan worden gebruikt in bijzonder kwetsbare gebieden waar conventionele afdekkingen worden vernield.

Om de juiste deksel te vinden heeft u slechts 5 gegevens nodig:

  • Diameter van de mast
  • Breedte van het gat
  • Hoogte van het gat
  • Type slot
  • Materiaal van de behuizing

Deze kunt u invullen bij de filters aan de linkerzijde en dan verschijnt de juiste mastdeksel.

Indien er geen produkt naar voren komt welke voldoet aan uw afmetingen, neem dan contact met ons op en geef de gewenste specificaties aan ons door. Dan zorgen wij voor een mastdeksel op het juiste formaat.

U kunt bij ons ook terecht voor de juiste kruissleutels.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 525

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 525

per pagina
Van hoog naar laag sorteren