Over ons

Mag ik u REGOORT voorstellen:

Over Ons

REGOORT is een middel-groot bedrijf dat zich bezig houdt met de import, opslag en verwerking, distributie en verkoop van (electro-) technische materialen.

Het bedrijf, waarvan de basis werd gelegd in 1919, richt zich op de (electro-) technische installatiebedrijven, zelfverwerkende bedrijven en grossiers, machine- en apparatenfabrieken, verlichtingsindustrie en bedrijven uit de agrarische sector, telecom-, nuts- en openbaar vervoerbedrijven. De (elektro-) technische materialen uit het uitgebreide leveringsprogramma zijn afkomstig van geselecteerde en gecertificeerde fabrieken uit heel Europa, waarmee voor het merendeel reeds jarenlang een exclusieve en vruchtbare samenwerking bestaat.

Betrouwbare communicatiesystemen zijn een natuurlijk onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Als toonaangevende distributeur van connectiviteitsoplossingen met de vereiste toegevoegde waarde en infrastructuur, biedt REGOORT een uitgebreid scala aan producten, diensten en de knowhow om te voldoen aan de steeds hogere eisen van onze klanten op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en kosten.

Naast de klassieke aansluittechniek met HF-kabels, connectoren en kabelsamenstellingen voor communicatietechniek, biedt REGOORT ook innovatieve glasvezelproducten en hybride oplossingen.

REGOORT biedt ook gestandaardiseerde en op maat gemaakte producten voor indoor DAS-systemen, PMR, magnetron, broadcast, industriële en datasysteemtechniek.

Naast individueel advies op maat omvat de REGOORT-service ook ontwerpondersteuning.

REGOORT levert al meer dan 50 jaar hoogwaardige merkproducten voor kabel- en netwerktechniek. Dit maakt REGOORT tot een van de toonaangevende aanbieders van aansluit- en bekabelingsoplossingen in de telecommunicatie. Flexibele oplossingen zijn onze kracht. Wij bieden een uitgebreid en innovatief totaalassortiment en indien nodig individuele oplossingen. Zo creëren we de voorwaarden voor veilige en betrouwbare netwerkprestaties.

REGOORT klanten kunnen vertrouwen op de kennis en uitgebreide projectervaring van onze medewerkers. Ons gekwalificeerde team ontwikkelt een technische, kosteneffectieve en tijdige oplossing voor uw individuele vereisten.

De focus van onze gestructureerde bekabelingsactiviteiten ligt op innovatieve producten en duurzame oplossingen voor het bouwen van bekabeling. Ons uitgebreide assortiment omvat CAT5, CAT6 en CAT7 datanetwerken, glasvezeltechniek, meetapparatuur, kabelaansluitingen, netwerkkasten, voedingen en professioneel gereedschap. Dankzij de innovatiekracht van onze fabrieken kunnen we dit assortiment continu uitbreiden met nieuwe producten.

Onze merkproducten worden op verschillende gebieden gebruikt. Dankzij hun hoge kwaliteit worden ze ook gebruikt in gevoelige high-performance netwerken zoals luchthavens, treinstations en academische ziekenhuizen. De gebruikers van onze gestructureerde bekabelingsportfolio zijn onder meer netwerkbeheerders, energieleveranciers, planners, architecten en installateurs, overheden en instellingen, luchthavens en treinstations, ziekenhuizen, banken en verzekeringsmaatschappijen, grote industriële en commerciële bedrijven, evenals medische praktijken en advocatenkantoren.

 

Duurzaamheid

 

Dit is de internationale norm die eisen stelt aan een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS). Organisaties gebruiken de norm om aan te tonen dat ze consistent producten en diensten kunnen leveren die voldoen aan de eisen van klanten en regelgeving.

 

Deze certificering staat voor specificatie van eisen voor een milieumanagementsysteem om een ​​organisatie in staat te stellen beleid en doelstellingen te ontwikkelen en te implementeren die rekening houden met wettelijke eisen en andere eisen die de organisatie onderschrijft, en informatie over belangrijke milieuaspecten. Het is van toepassing op die milieuaspecten die de organisatie identificeert als degene die ze kan beheersen en die ze kan beïnvloeden.

 

  • CO2 dashboard

Regoort wil op de juiste manier omgaan met haar omgeving. Dit betekent; goed voor elkaar- en voor de volgende generaties zorgen. Een van de terugkerende doelen van Regoort is om de Co2 uitstoot te verminderen. Dit houden wij bij in ons CO2 dashboard waardoor wij onze milieu-impact kunnen aantonen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn kunt u contact met ons opnemen.